Beamerwebwinkel.com: één van de grootste projectiespecialisten van Nederland en België

Beamerwebwinkel.com is een onderdeel van TheNextShop en benoemt zichzelf als een projectie expert, en na een kleine blik op het assortiment van dit bedrijf snap je waarom. Bij Beamer Webwinkel vind je een ruim assortiment aan beamers, projectieschermen, beamer beugels, kabels, 3D brillen, HDMI accessoires en nog heel veel meer. Al deze producten worden gratis bezorgd, maar ze zijn tevens af te halen in de showroom van TheNextShop in IJsselstein. Mocht je voor een bedrijf bestellen, is het mogelijk om op rekening in te kopen.

Producten op de Beamerwebwinkel.com zijn gratis te retourneren en binnen 30 dagen heb je de mogelijkheid om een product nog te ruilen. Heb je interesse in een beamer (of één van de andere producten) maar heb je geen idee hoe je deze moet bevestigen? Geen probleem, Beamer Webwinkel beschikt over eigen AV monteurs wie de installatie compleet voor je kunnen verzorgen.

Ook offline is Beamer Webwinkel te vinden

Naast de webshop van Beamerwebwinkel is er tevens een fysieke winkel van TheNextShop. Deze winkel bevindt zich in IJsselstein, een plaats die binnen 2 minuten bereikbaar is vanaf de A2 richting Utrecht. Op deze locatie bevindt zich een showroom die gebruikt kan worden voor het testen van beamers. Ook is er een ruimte speciaal ingericht voor Home-Cinema’s, zodat je jouw thuisbioscoop van tevoren al kunt testen. Alles wat je online kunt vinden, is tevens te vinden in de winkel. Daarnaast kun je hier jouw bestelling ophalen, als dat je preferentie is.

Hulp nodig of heb je andere vragen? Via Beamerwebwinkel.com kun je jouw vragen gemakkelijk stellen aan het Advies & Ondersteuning team. Deze medewerkers hebben veel ervaring met het aangeboden assortiment, waardoor zij jou met deskundig advies bij kunnen staan. Wanneer je wilt weten welke beamer ideaal bij de locatie past, is het bellen of mailen van dit team dus geen probleem.

 

Geef een reactie