BlueLounge Kii-iPhone 5(S)

De BlueLounge Kii is een compacte USB naar Lightning connector waarmee je uw smartphone via een laptop of MacBook kan opladen en synchroniseren. Ideaal voor op kantoor, vakantie of onderweg en omdat je hem aan je sleutelbos kan hangen heb je hem altijd bij de hand.
 Het is een draagbare oplossing die eenvoudig kan worden opgeborgen in een zak of tas. U heeft de Bluelounge Lightning Kii dus altijd bij de hand, wanneer u deze nodig heeft!
 Deze key charger zit verpakt in een doosje van karton met een kijkvenster in de vorm van een sleutel. Op de achterkant staat in 3 stappen de gebruiksaanwijzing maar die heb je niet nodig. Het werkt innovatief en eenvoudig.
Dit product heeft zelfs een zelfblokkerend mechanisme zodat het niet uit de sleutelhanger kan vallen.De verpakking bevat: – 1x Bluelounge Kii- 1x Bluelounge Tag- 1x Sleutelhanger
Dit accessoire is verkrijgbaar voor de volgende toestellen:
-iPhone 5 en 6 (S) & (C)-iPad 4-iPad Mini-iPad Air-iPod Touch 5G-iPod Nano 7-Samasung Galaxy S2, S3 S4-Samasung Galaxy S3-Samasung Galaxy S4-Samasung Galaxy S5-En alle overige samsung en Blackbarry  en overige toestellen met een micro USB ingang

€ 14.95

Naar de website

Post Author: