Wat kunt u met een phonetablet?

Een phonetablet is een nieuwe soort tablet. Het heeft veel meer functies dan een algemene tablet. Wij zullen u uitleggen wat voor extra’s u ontvangt bij de aanschaf van een phonetablet.

Mobiel internet

Het is mogelijk om uw simkaart in de phonetablet te doen. Dit betekent dus ook dat u internet kunt ontvangen waar u recht op heeft via uw abonnement. Het voordeel hiervan is dus dat u overal internet kunt ontvangen en dus niet alleen maar afhankelijk bent van wifi.

Bellen en sms’en

U gebruikt uw simkaart in de phonetablet en dit betekent dus eigenlijk dat u de tablet kunt gebruiken als een smartphone. Het is dus mogelijk om te bellen en te sms’en met deze tablet. Zo is het bijvoorbeeld handig om de tablet in de huiskamer te plaatsen zodat u dit als alternatief gebruikt voor de wel bekende huistelefoon.

Whatsapp

Whatsapp is gekoppeld aan een mobiel nummer. Dit betekent dat u op dit soort tablets ook whatsapp kunt installeren en gebruiken. Gepaard met dit gaat dat u kunt videobellen via bijvoorbeeld Whatsapp of Skype.

GPS

Phonetablets beschikken altijd over een GPS chip. Dit betekent dat het mogelijk is om de tablet ook te gebruiken als navigatiesysteem, en dat zonder internet! Uiteraard kunt u het ook met internet gebruiken via bijvoorbeeld Google Maps. Als u de GPS wilt gebruiken zonder internet, dient u wel eerst de mappen te downloaden via de Google Playstore of het internet, hier heeft u wel internet voor nodig. Als alles reeds geïnstalleerd is, kunt u offline gebruik maken van GPS.

Phonetablets zijn er in meerdere vormen en maten. Zo zijn er phonetablets tussen 7 inch en 12 inch. Een phonetablet van 7 inch kunt u makkelijker meenemen dan een phonetablet van 10 inch. De keuze is natuurlijk aan u! Er zijn meerdere phonetablets op de markt en u ontvangt veel extra functies voor een kleine prijs.

 

 

Geef een reactie