Wil je de Note 3 batterij tijd verdubbelen? Ontdek hoe!

Het is goed om te ontdekken welke verschillende mogelijkheden er zijn om de accutijd van de Note 3 batterij te verdubbelen. Een externe batterij is een optie, een extra batterij is een optie, maar er is nog meer. Het is namelijk ook mogelijk om het vermogen te verdubbelen. Standaard heeft de Note 3 accu een vermogen van 3200 mAh. Er zijn echter ook batterijen voor dit toestel met een vermogen van 6500 mAh. Is het echter slim om hiervoor te kiezen?

Wat als je Note 3 batterij kapot is?

De Note 3 is een geweldig toestel. Het is in 2013 op de markt gekomen en sindsdien een ware hit. Nog steeds maken vele duizenden mensen gebruik van het toestel. Het is goed om de Note 3 batterij te vervangen wanneer deze kapot is. Is echter meer vermogen een slimme keuze?  

Een Note 3 batterij welke meer vermogen heeft zal ook duurder zijn. Logisch! Het is echter ook zo, dat het toestel is afgestemd op een batterij met minder vermogen. Het kan dus zijn, dat het daardoor niet perfect is afgestemd.

Wat als je langer de Note 3 wilt gebruiken?

Wanneer je voor een langere tijd (dan je Note 3 accu aan kan) het toestel wilt gebruiken raden we je een externe accu aan of een tweede Note 3 batterij. Op die manier kun je de tijd, dat je van het toestel gebruik maakt langer genieten. Je hoeft niet bang te zijn, dat je geen oplaadpunt vindt. Of dat je te weinig tijd hebt om je toestel op te laden. Wel zo prettig. Je kunt de hele dag weg zijn zonder je toestel op te hoeven laden.

Originele onderdelen boven alles

In onze optiek zijn de originele onderdelen het beste. Het is echter soms slim om voor een alternatief te kiezen. Bijvoorbeeld als de prijs sterk afwijkt. Samsung zal echter altijd het beste werken met Samsung onderdelen. Zo is het eigenlijk met alle toestellen en merken het geval.

Waar kun je de Note 3 batterij kopen?

Er zijn verschillende mogelijkheden. Het internet ligt het meest voor de hand. Kies wel voor een betrouwbare partij. Iemand met veel recensies en reviews. Ook is het goed om te kijken naar het retourbeleid, de bezorgtijden en de bezorgkosten. Is de webshop ook aangesloten bij een keurmerk? Dan zijn dat bonuspunten om de bestelling te plaatsen. Ook de Note 3 accu kun je online bestellen.

 

Geef een reactie